OM MEG

Jeg heter Katharina, er 19 år og kommer fra Oslo. Etter et helt liv i det jeg vil kalle Norges beste by, har jeg valgt å flytte vekk fra den. Ikke bare til en ny by, men til andre siden av jordkloden. Nærmere bestemt Gold Coast, Australia. 

Jeg har bodd i Oslo nesten hele livet, og jeg kan egentlig ikke se for meg, meg selv noe annet sted. Men etter tre år på medier og kommunikasjon på Akademiet bestemte jeg meg for å ta meg et friår. Det fant jeg ut at var litt kjedelig, og bestemte meg for å begynne på skole igjen. Siden jeg lenge har siklet på strendene i Australia var det dit jeg bestemte meg for å dra. Jeg søkte på Griffith University på Gold Coast gjennom Kilroy og kom heldigvis inn. Så da skulle jeg plutselig bo et annet sted enn Oslo. Jeg skal bo i Australia i et år, så får vi se om jeg vil hjem etter det eller nekter å forlate solskinnet. 

Jeg er totalt avhengig av alt som heter iPhone og Macbook. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart meg uten Facebook og VG appen, og kan sitte med mobilen foran meg i timesvis. Jeg er også en ekte bloggslave, og må gjennom en stor bloggrunde før jeg kan ta kvelden hver dag. Jeg kjøper VG og Dagbladet hver lørdag, kaster avisene og tar vare på Magasinet og VG Helg. Søndag formiddag bruker jeg alltid på å lese VG Helg og Magasinet fra A til Å i mens jeg drømmer om å en gang få lov til å skrive i et av de magasinene selv. Jeg elsker å reise, har vært i 24 land og er fortsatt ikke ferdig med å se. Jeg vil helst se hele verden, nå med en gang om ikke før.

Jeg vil si at jeg har drømmejobben. Jeg jobber i jentemagasinet Julia, og der har jeg vært i over 2 år nå. Den jobben blir med meg til Australia, så det blir spennende å se hvordan jeg skal klarer å kombinere skole, jobb og et nytt språk. 

Hjemme legger jeg igjen en mamma som helst vil bli med meg ned, en stepappa, en storebror og en lillebror. En gjeng herlige venner. Jobben min i en matbutikk. Speltlomper. Melkesjokolade. Solo. En utrolig deilig seng. Vintersko og boblejakke. Mine elskede twintip. Og en god del andre ting jeg helt sikkert ikke visste at jeg var avhengig av før nå. 

5 kommentarer

!Ingrid!

04.02.2013 kl.18:19

er medlem på Julia...Abonnerer også

HA DET KOSELIG I AUSTRALIA!!!

Jeg kommer til å følge med på bloggen din.-LOVER! !

MvH --------------!INGRID!---------------------------

!Ingrid!

04.02.2013 kl.18:19

PS: I LOVE YOUR STYLE!

karthrina:)

04.02.2013 kl.18:21

Liker navnet ditt;)

Melissa 123

04.02.2013 kl.18:26

Flytta til Australia til byen: Alice Springs når jeg var 10..Nå bor jeg i norge igjen da

Når jeg bodde i Australia dro vi på tur til Gold Coast--...DET VAR EN FANTASTISK BY(STED..) du burde virkelig glede deg...Det var der jeg traff kjæresten min;)

Hilsen Melissa 123

Idulf

09.02.2013 kl.09:33

You go girl!

Skriv en ny kommentar

hits